Românii vaccinaţi, obligaţi de stat să meargă zilnic la teatru

Ești vaccinat? Susține cultura! Acesta este noul plan al Guvernului pentru revenirea la normalitate. Românii vaccinați au obligația de a merge la cel puțin o piesă de teatru în fiecare zi, prioritate având piesele românești.

„Vaccinații să nu se mai plângă că nu pot ieși la spectacole, că ei sunt speciali, că în cazul lor restricțiile nu au sens. Dacă vaccinații au voie să se ducă la teatru ceilalți vor vedea ce avantaje au și vor dori și ei să se vaccineze”, spune premierul.

Cei care nu au teatru în localitate sunt obligați să se ducă la căminul cultural și să pună în scenă măcar o parte dintr-o piesă de Lia Bugnar, precum O piesă deșănțată, scena când hoțul e împușcat în cur.

”Nu le cere nimeni vaccinaților să joace în Hamlet, dar măcar Conu Leonida, în care pot juca inclusiv cei cu dizabilități, fiind o piesă în care personajele stau mai mult în pat”, a comentat colonelul Gheorghiță. Acesta spune că nici nu se pune problema de emoții: ”Dacă ai avut curaj să te vaccinezi cu Astra Zeneca, riscând cheaguri de sânge în creier, cred că poți spune două-trei replici pe o scenă”, a completat Gheorghiță.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 aprilie 2021 12:40
Citește mai mult despre: cultură teatru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult