Romantic! Velea a rugat-o pe Antonia să şi-o tatueze pe Antonia, pentru că el nu mai are unde

Mutaţi recent împreună, Alex Velea şi Antonia, autoproclamaţi cântăreţi de muzică, nu se mai satură unul de celălalt, întrecându-se în gesturi care mai de care mai romantice. Cel mai recent dintre acestea demonstrează că relaţia devine din ce în ce mai serioasă, Alex luând hotărârea de a-şi tatua chipul Antoniei pe corp. A constatat, însă, că nu mai are pic de loc, dar, inventiv din fire, după cum o demonstrează şi versurile pieselor sale, rapperul a găsit o soluţie.

“Din păcate, ani întregi de tatuaje au lăsat urme permanente pe pielea mea, astfel că nu mai am loc pentru altele noi. Din fericire, am găsit soluţia perfectă: o voi ruga pe Antonia să-şi tatueze chipul Antoniei, pentru că ea are loc suficient pe corp. Sunt sigur că va accepta, tatuajul e un gest romantic, care ar impresiona orice femeie”, a declarat cântăreţul.

Alex o are deja tatuată pe Antonia, de pe vremea uneia dintre relaţiile precedente cu ea. Acum, însă, vrea ceva nou. “Tatuajul de pe corpul meu e banal, acum vreau un chip mare, spectaculos, care să se întindă pe toată spinarea ei, iar sub el să scrie «Antonia e, cu mine»”, a menţionat artistul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
20 martie 2014 07:03

Alte articole

Vezi mai mult