Cine spunea că bărbații sunt capabili de gesturi frumoase doar de 8 martie și alte ocazii speciale? Nimic mai fals. Marian Coltea, din București, și-a impresionat azi soția cu o ispravă pe cât de romantică, pe atât de masculină. Marian s-a trezit la 7, a luat punga de gunoi, inclusiv buchetul de flori cumpărat ieri de 8 Martie pentru soție, și a dus totul la tomberon.marian_coltea_flori_aruncate.jpg

După ce s-a întors, i-a scris și un bilețel romantic soției lui. Atenție, textul bilețelului conține pasaje de o duioșie agresivă: ”Iubi, am dus gunoiul, inclusiv ăla din baie, unde arunci tu smocuri de păr și discuri de vată murdare de fond de ten. A, și ți-am aruncat și cutia aia cu mărgele, pe care nu le porți niciodată și care ocupa loc pe noptiera unde aș fi vrut să-mi țin eu portofelul și cheile. Acesta e doar începutul”, a scris misterios Marian.

Acesta spune că tomberoanele erau pline de flori, semn că gestul lui romantic n-a fost un caz izolat și mulți alți bărbați au simțit că trebuie să facă ceva drăguț pentru femeile lor chiar dacă nu e o zi ”specială”.

Dar asta nu e totul! Ca să aducă puțină picanterie în viața lor dominată de rutină, exact cum a văzut el pe un site de femei, Marian i-a furat soției 50 de lei din geantă.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 09.03.2016 06:24 Monden

National Cinematografic