Romantismul continuă! După ce ieri i-a dat flori, un bărbat a dus azi gunoiul cu tot cu florile ei

Cine spunea că bărbații sunt capabili de gesturi frumoase doar de 8 martie și alte ocazii speciale? Nimic mai fals. Marian Coltea, din București, și-a impresionat azi soția cu o ispravă pe cât de romantică, pe atât de masculină. Marian s-a trezit la 7, a luat punga de gunoi, inclusiv buchetul de flori cumpărat ieri de 8 Martie pentru soție, și a dus totul la tomberon.

După ce s-a întors, i-a scris și un bilețel romantic soției lui. Atenție, textul bilețelului conține pasaje de o duioșie agresivă: ”Iubi, am dus gunoiul, inclusiv ăla din baie, unde arunci tu smocuri de păr și discuri de vată murdare de fond de ten. A, și ți-am aruncat și cutia aia cu mărgele, pe care nu le porți niciodată și care ocupa loc pe noptiera unde aș fi vrut să-mi țin eu portofelul și cheile. Acesta e doar începutul”, a scris misterios Marian.

Acesta spune că tomberoanele erau pline de flori, semn că gestul lui romantic n-a fost un caz izolat și mulți alți bărbați au simțit că trebuie să facă ceva drăguț pentru femeile lor chiar dacă nu e o zi ”specială”.

Dar asta nu e totul! Ca să aducă puțină picanterie în viața lor dominată de rutină, exact cum a văzut el pe un site de femei, Marian i-a furat soției 50 de lei din geantă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 martie 2016 07:03
Citește mai mult despre: 8 martie flori gunoi romantic

Alte articole

Vezi mai mult