Românul care a văzut-o goală pe Ana Morodan e în continuare în comă

Știința medicală este câteodată neputincioasă în fața provocărilor moderne, complexitatea lumii actuale depășind chiar și limitele gândirii umane sau ale răbdării celor mai buni medici din România. Un caz concret este cel al românului care a văzut-o pe Ana Morodan goală, care, la luni bune după acest incident, este în continuare în comă.

Ana Morodan, numită și „Contesa Digitală”, de către oameni care n-au văzut în viața lor contese sau femei în mediul digital, este una din cele mai nasoale ființe de pe teritoriul țării noastre. Ce o deosebește de celelalte urâte din spațiul carpatin este că Ana Morodan nici nu are charismă deloc.

Dar asta nu reduce cu nimic drama românului care se află și acum în comă autoindusă. Acesta este singurul pacient de la spitalul Floreasca ce a cerut, odată ce a fost scos din comă, să i se facă o operație de extirpare de ochi. Aparent el a fost ales să facă un fotoshooting cu Ana Morodan goală doar pentru că e homosexual și riscul să-i moară penisul era aproape de zero dar, cu toate acestea, precauțiile nu au fost suficiente.

Familia bărbatului a dat în judecată publicațiile care au publicat pozele cu Ana Morodan goală cerând daune pentru că-și bat joc de suferința acestuia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 noiembrie 2022 15:42
Citește mai mult despre: ana morodan goala victime

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult