Românul care a vorbit 25 ore la telefon într-o zi: “Am sunat soţia să întreb ce să iau din Cora”

Misterul a fost rezolvat! Românul care a vorbit 25 de ore la telefon într-o singură zi recunoaşte cum a fost posibil: “Am sunat-o pe soţia mea, s-o întreb ce să mai iau din supermarket. Eram la volan. Până să ajung la magazin, am luat vreo 4 amenzi. În Cora m-a plimbat pe la toate raioanele, m-a pus să pipăi crapii, să văd care au icre mai multe, m-a tâmpit de cap”, spune Marian Coltea.

Bietul om a rămas peste noapte în magazin, dar nevasta tot nu l-a lăsat. Abia a reuşit să doarmă, pentru că femeia a vorbit încontinuu. A fost internat cu lichefiere de ureche. Medicii spun că n-au văzut niciun caz atât de grav. Avea timpanul franjuri şi în trompa lui Eustache încă se auzea un ecou: “…Şi să iei şi portocale, dar să nu fie mici şi vezi dacă au şi mazăre, dar la borcan de 800, nu la cutie, şi să treci să-mi iei mopuri, că nu mai am, dar nici detergent” şi aşa mai departe.

Deşi a fost penalizat de compania de telefonie, omul a fost iertat după ce a spus ce s-a întâmplat: “N-am făcut nicio fraudă. Compania de telefonie mi-a tăiat telefonul după o zi, pentru că din cauză că soţia mea vorbea mult, se vedea că am trafic de date imens, cât pentru 25 de ore. Asta m-a şi salvat şi le mulţumesc”, a mai spus Marian.

Scris de Ionut
28 ianuarie 2016 20:01
Citește mai mult despre: apel cora cumparaturi supermarket telefon

Alte articole

Vezi mai mult