Românul care l-a prins pe Dumnezeu de un picior susţine că i-a furat şoseta şi încă o are

Deşi mulţi susţin că e doar o legendă urbană, românul care l-a prins pe Dumnezeu de un picior e cât se poate de real! Mario Paraschiv, un instalator din cartierul bucureştean Ozana, se mândreşte şi acum cu şoseta lungă de 2 metri pe care a reuşit s-o înhaţe înainte ca Domnnul să-şi retragă, speriat, piciorul.

„Să fi fost 2008, 2009. Eram pe terasa blocului, puneam nişte azbest ca să nu-mi mai plouă în casă. Atunci am observat, atârnând dintr-un nor, un picior absolut imens, musculos şi destul de păros. Să moară ce-am pă casă dacă nu e piciorul lui Dumnezeu! Aşa mi-am spus atunci”, povesteşte Mario.

„Am făcut o poză cu telefonul şi am coborât să le arăt vecinilor minunea, dar nimeni n-a vrut să mă creadă. Au râs, au zis că e balon meteorologic, că e iluzie optică, că am halucinaţii, că am luat speiş. De ciudă m-am urcat înapoi pe bloc. Piciorul era încă acolo. Nu ştiu ce-a fost în capul meu, dar mi-am luat avânt şi am sărit să mă agăţ de el”, adaugă bărbatul. „Atunci mi s-a rupt filmul”

Mario îşi aminteşte doar cum s-a trezit patru etaje mai jos, în grădina blocului, ţinând în braţe marea şosetă albă, care a făcut de atunci foarte multe minuni.

„Au venit de la Patriarhie să autentifice ciorapul, i-a lăsat mască. Ăia de la Vatican mi-au spus că e mai preţios decât giulgiul din Torino pentru că nu e un fals din epoca Renaşterii, dar nu-l pot prelua ei fiindcă nu primesc donaţii în lenjerie intimă purtată. Totuşi, Papa mi-a adresat felicitări şi m-a numit custodele ciorapului.”

„E un bumbac foarte bun. Îmi place să-l ţesal, să-l spăl cu apă sfinţită. Uneori dorm în el şi mă simt ca în sânul lui Avraam, dar de obicei e expus în capela pe care am construit-o special în spatele blocului”, spune Mario.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
13 mai 2018 08:56
Citește mai mult despre: ciorap dumnezeu picior soseta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult