Românul cu numărul B 69 SEX, obligat să îl schimbe în B 69 GEN

Veşti proaste pentru Geani Marceleanu zis Sfârc, proprietarul taxiului galben cu numărul de înmatriculare B 69 SEX! Noul Cod Rutier pregătit de autorităţi îl obligă să-l schimbe, până la 1 ianuarie 2022, în B 69 GEN.

În prezent, şoferul e pe culmile disperării: deşi în realitate asemenea sancţiuni nu sunt prevăzute în nicio lege, a citit undeva pe internet că riscă o amendă de 400 de seminţe de floarea soarelui. „De unde scot 400 de seminţe, bosulencio? Burta mea ce mai mănâncă?”, se întreabă acesta, retoric, calculând câţi clienţi trebuie să refuze la barieră pentru a câştiga suma necesară pentru a-şi schimba plăcuţa.

„Ăştia de la UE să-şi vadă de treaba lor, că prea ne oprimă cu sexomarxismul neomarxist globalist soroşist şi alţi termeni pe care i-am asimilat de-a lungul a sute de ore de lectură la Biblioteca municipală, filiala Rahova, adică să nu cumva să se considere că repet ca un papagal ce am văzut pe internet la Papahagi, Tudy şi d-ăştia”, adaugă Geani, realmente preocupat de preţioasa lui plăcuţă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
31 august 2021 09:00
Citește mai mult despre: inmatriculare masini sex

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult