Romtelecom se închide! Cineva a furat toate firele într-o noapte

Adio, telefonie fixă! Conducerea Romtelecom a anunţat recent închiderea definitivă a companiei, după ce un cetăţean încă neidentificat a reuşit să fure, într-o singură noapte, cablurile de telefon din 39 de judeţe ale ţării.

Singurele zone scutite, spun poliţiştii, au fost Vasluiul, unde telefonia fixă încă nu a ajuns, şi Sălajul, care nu a putut fi găsit de misteriosul hoţ nici măcar a doua zi, când se făcuse deja lumină.

Câţiva martori spun că l-ar fi văzut pe suspect încărcând într-o căruţă un mosor de dimensiuni considerabile. „Cred că erau înfăşurate pe el câteva mii de kilometri de cablu”, povesteşte un paznic care susţine că l-a şi fugărit pe infractor preţ de câteva minute.

Închiderea Romtelecom îi întristează pe mii de români, care se vor obişnui greu cu despărţirea de telefonul fix. „Cel mai mult îmi lipseşte tonul. Duc mobilul la ureche şi, până nu formez numărul, nu aud nimic! De unde să ştiu dacă telefonul meu funcţionează?”, se plânge un locuitor din cartierul Balta Albă, ţinând în mână un ciot din cablul prădat de hoţi.

Niciun reprezentant Romtelecom nu a putut fi contactat telefonic pentru alte amănunte.

8 septembrie 2014 12:09
Citește mai mult despre: cabluri Romtelecom

Alte articole

Vezi mai mult