Roxen, obligată să se întoarcă pe jos din Olanda după ratarea finalei Eurovision

Înfrângerea României la prestigiosul concurs Eurovision nu va rămâne fără urmări. Reprezentanta României, celebra cântăreață Roxen va trebui să se întoarcă pe jos din Olanda după ratarea obiectivului, adică ajungerea în finală. Totodată, instrumentiștii și oamenii cei care dansau pe lângă ea vor trebui să facă același lucru, doar că ei nu au și garantată intrarea în țară.

Roxen mai are o șansă, să găsească ceva de lucru din cântat în Țara Lalelelor ca să nu facă Drumul Rușinii și dacă după cinci ani de zile reușește să scoată un hit sau ceva similar, ar putea fi primită cu brațele deschise în România. Țara noastră este dispusă să ofere tuturor acestor ratați o șansă de mântuire muzicală la Zilele Hășmașului sau altă comună similară din județele noastre.

Până atunci însă, dacă nu reușește să se întrețină din cântat nu are decât să se întoarcă în România pe jos, în picioarele goale, să-și ispășească penitența. Managerul persoanei va primi totuși un bilet de avion de low-cost și va fi lăsat să se întoarcă în țară unde să cerșească din nou bani de la stat prin TVR sau altă instituție echivalentă care finanțează ratați.

19 mai 2021 16:08
Citește mai mult despre: Eurovision roxen

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult