Rudele lui David Bowie: “S-a dus de tânăr. Nu apucase nici să cânte în România!”

Tot mai multe voci din apropierea artistului canadian David Bowie spun că moartea acestuia e cam dubioasă. Deşi avea o vârstă, David Bowie încă nu cântase în România, deci oficial nu era bătrân, pentru că în România vin exclusiv cântăreţi la senectute, precum Dr. Alban, Aznavour, Joe Cocker, Leonard Cohen, Bonnie Tyler şi mulţi alţi artişti celebri prin anii 70-80.

Experţii spun că David Bowie ar fi avut un succes teribil în România, pentru că imediat după moartea lui au apărut mai mulţi fani pe Facebook decât are Steaua după o victorie în UEFA: peste 80 de milioane de fani.

Preşedintele fan clubului David Bowie din România, Robert Acrişor, confirmă dragostea românilor pentru marele artist: „A fost de departe cel mai important membru al trupei Beatles”.

Impresarul lui David Bowie nu exclude însă un turneu prin România: „Am văzut că românii pupă mortăciuni vechi de sute de ani, pe care e numesc moaşte, şi pun în racle mai mulţi bani decât încasăm noi pentru un bilet la concert. E o tâmpenie, dar dacă asta merge la români, ne adaptăm, îl aducem şi-l plimbăm pe-aici”, a spus Jack Russel Potato, impresarul artistului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
12 ianuarie 2016 18:01
Citește mai mult despre: David Bowie Joe Cocker Leonard Cohen moaste

Alte articole

Vezi mai mult