În timp ce trimite tot mai multe trupe și tehnică de luptă în Siria, Rusia nu neglijează vecinii din Europa. Aparatul de propagandă al Kominternului a primit un buget mărit, după cum au constatat și colegii de muncă ai lui Costi Rogozanu. Acesta a venit astăzi la serviciu cu o geacă nouă. 

rogozanu-geaca-noua.jpg

„Mi s-a părut că era ceva ciudat la el, se plimba cu un fel de grație superioară care părea să-i fi dispărut în ultima vreme, pentru că era tot mai îngrijorat de problema proletariatului”, a mărturisit un coleg. Rogozanu a povestit celor adunați la țigară în fața clădirii că a primit geaca de la un prieten care emigrează din țară și nu mai are nevoie de ea, dar nimeni nu l-a crezut. 

Mai mult, invitat la una din emisiunile postului la care activează, acesta s-a dezlănțuit într-o tiradă violentă împotriva opresiunii clasei muncitoare, acuzând noua burghezie de lipsă de umanitate în privința refugiaților. În ciuda căldurii din platou, acesta nu și-a dat geaca jos pe toată durata emisiunii, pretinzând că trebuie să „se coacă” un pic înainte de a o pune la vestiar. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 24.09.2015 17:40 Monden

National Cinematografic