Rusia a mărit bugetul de propaganda în România. Costi Rogozanu, văzut cu o geacă nouă

În timp ce trimite tot mai multe trupe și tehnică de luptă în Siria, Rusia nu neglijează vecinii din Europa. Aparatul de propagandă al Kominternului a primit un buget mărit, după cum au constatat și colegii de muncă ai lui Costi Rogozanu. Acesta a venit astăzi la serviciu cu o geacă nouă.

„Mi s-a părut că era ceva ciudat la el, se plimba cu un fel de grație superioară care părea să-i fi dispărut în ultima vreme, pentru că era tot mai îngrijorat de problema proletariatului”, a mărturisit un coleg. Rogozanu a povestit celor adunați la țigară în fața clădirii că a primit geaca de la un prieten care emigrează din țară și nu mai are nevoie de ea, dar nimeni nu l-a crezut.

Mai mult, invitat la una din emisiunile postului la care activează, acesta s-a dezlănțuit într-o tiradă violentă împotriva opresiunii clasei muncitoare, acuzând noua burghezie de lipsă de umanitate în privința refugiaților. În ciuda căldurii din platou, acesta nu și-a dat geaca jos pe toată durata emisiunii, pretinzând că trebuie să „se coacă” un pic înainte de a o pune la vestiar.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

24 septembrie 2015 15:40
Citește mai mult despre: Rogozanu rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult