În sfârşit, problema tezaurului României de la Moscova s-ar putea rezolva pe cale diplomatică! Un reprezentant al Kremlinului spune că Rusia ar fi dispusă să ne returneze aurul, cu condiţia ca şi noi să i-l trimitem înapoi pe Meleşcanu.

melescanu_bolsevic.jpg
"Mi se pare că România are oareşcare tupeu", a declarat Huian Sukov, ambasadorul Rusiei la Bucureşti. "De o sută de ani ne tot cereţi tezaurul înapoi, dar voi îl ţineţi pe Meleşcanu de şi mai mult timp. Era vorba că vi-l lăsăm doar o tură, ar fi cazul să ni-l daţi înapoi."

Actualul ministru de Externe, Theodor Boris Meleşcanu, se află la Bucureşti din 1877, când a căzut din căruţa unei expoziţii itinerante de dinozauri comunişti. Aceasta fusese trimisă în Balcani de ţarul Alexandru al II-lea pentru ridicarea moralului trupelor în timpul Războiului Ruso-Turc.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 09.01.2019 14:54 Monden

National Cinematografic