Rușii amenință că ne bombardează dacă trupa Taxi scoate vreo piesă despre război

Deși nu își doresc să atace vreo țară NATO, rușii spun că există anumite linii roșii care, dacă vor fi trecute, pot declanșa un astfel de atac. „Dacă trupa Taxi, de exemplu, scoate vreo piesă despre operațiunea militară specială din Ucraina, nu vom avea încotro și vom bombarda România“, a amenințat Vladimir Putin.

Și ca să arate că vorbește serios, Putin a prezentat mai multe imagini aeriene cu un studio de înregistrare în care susține că s-ar afla membrii trupei Taxi. „Monitorizăm atent zona, atât vizual, cât și acustic, și în momentul în care sesizăm că se întâmplă vreo activitate acolo voi da comanda pentru lansarea de rachete spre România“, a spus președintele rus.

Pe de altă parte, dictatorul rus spune că abia așteaptă ca Adi Minune sau Florin Salam să scoată o piesă nouă, cei doi fiind printre preferații lui. Că-i plac manelele nu surprinde pe nimeni, însă cu adevărat ciudat este că Vladimir Putin a lăsat să se înțeleagă c-ar fi și fan al lui Dan Bitman, lucru pe care absolut nimeni nu-l poate explica.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 martie 2022 19:04
Citește mai mult despre: bomba Putin taxi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult