Rușinat! Și-a mințit părinții că merge-n Spania ca să nu afle că muncește la o corporație din Pipera

Un corporatist ingenios a scăpat elegant de rușinea de-a le spune părinților că muncește în Pipera. Originar din Buzău, corporatistul le-a spus părinților că pleacă la muncă în Spania, unde va fi ajutor de bucătar la un fast food din Madrid. Mai ales că Spania este o destinație extrem de populară printre moldoveni, el a fost crezut fără nici o problemă.

”Sunt singur la părinți și nu puteam să-i dezamăgesc, mai ales la câte sacrificii au făcut pentru a mine ca să mă țină la școală”, spune buzoianul. ”Mai ales că la noi, în Moldova, lumea bârfește mult despre copiii altora. Și nu pot să vă spun ce bucurie am văzut în ochii lor când le-am spus că mi-am găsit un loc de muncă în Spania. Au fost tare mândri de mine.”

Deși muncește în corporația din Pipera minin 12 ore pe zi, corporatistul și-a găsit timp și ca să învețe Photoshop. ”Am învățat noaptea”, spune acesta. ”Iar acum pot să truchez poze cu mine foarte ușor, cum curăț cartofi sau spăl vase într-un fast food. Părinții îmi dau Like întodeaună și îmi spun că îmi stă foarte bine muncind acolo. Dacă ar vedea poze cu mine în Pipera, probabil ar suferi enorm, bieții de ei.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 septembrie 2015 18:23
Citește mai mult despre: corporatist pipera spania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult