Ruşine! După 20 de ani, un nenorocit n-a dat mai departe mesajul cu „Yahoo se închide” şi Yahoo s-a închis

Cine ar fi crezut că prăbuşirea unui veritabil imperiu al internetului va fi provocată tot de un român iresponsabil? În această dimineaţă, Avram Costache, un pensionar din cartierul Berceni, a omis să dea mai departe mesajul cu „Atenţie! Yahoo se închide” şi a plecat la piaţă. Ce a urmat a fost uşor de presupus: Yahoo Messenger s-a închis definitiv, lăsând milioane de oameni fără principalul mijloc de comunicare.

„Din 1998, de când s-a lansat prima formă de mesagerie Yahoo, circulaţia neîncetată a mesajului cu ‘Yahoo se închide’ a asigurat zilnic funcţionarea sistemelor noastre”, mărturiseşte Fuji Didibao, fost CEO al companiei Yahoo.

„Din cauza neglijenţei românului, principala conductă de mesaje a Yahoo s-a înfundat, ducând la o explozie catastrofală, în care şi-au pierdut viaţa zeci de emoticoane îndrăgite. Da, chiar şi >:D<", a adăugat Didibao. Serviciul Yahoo Messenger nu îşi va mai reveni niciodată, au confirmat autorităţile chemate la faţa locului pentru securizarea perimetrului, dar dacă nu dai mai departe acest mesaj e posibil ca şi Facebook să se închidă definitiv.

Scris de Vasile
17 iulie 2018 16:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult