Rușine, Herodot! Dacii nu aveau cum să fie viteji, pentru că urmașii lor, bărboşii de azi, sunt nişte pămpălăi

Deși se spune despre el c-a fost istoric, Herodot pare mai degrabă un umorist. Altfel nu se explică de ce-ar fi spus el despre daci că sunt viteji, când e evident pentru toată lumea că așa ceva este complet fals. Și cea mai bună dovadă pentru asta sunt bărboșii de azi, urmașii de drept ai dacilor, care sunt fără excepție niște pămpălăi.

”Dacii erau viteji și își băgau dușmanii în sperieți cu look-ul lor în măsura în care un bărbos cu o pilă de unghii în mână poate fi considerat un bărbat fioros”, apreciază reputatul istoric Decebal Popescu. ”Bărboșii de azi merg săptămânal la saloane de cosmetică, miros flori, au trotinetă sau bicicletă și sunt împătimiți ai smoothie-urilor. Ăștia sunt urmașii dacilor, niște pămpălăi! Cum să zici atunci că dacii erau viteji? Cum?”

Decebal Popescu are și alte argumente prin care demonstrează că dacii erau de-a dreptul pămpălăi. ”În primul și-n primul rând, dacii și-au luat bătaie, că altfel ne-am numi Dacia, nu România. Deci la bătaie nu erau buni”, explică Decebal Popescu. ”Și, să nu uităm, avem cidru dacic, care e băutură de femei. Dacă erau bărbaţi adevăraţi, dacii făceau bere, nu cidru. Și probabil beau și smoothie-uri, ca urmașii lor de azi, bărboșii.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 iunie 2018 14:06

Alte articole

Vezi mai mult