Rușine! Nimeni n-a scris de victoria lui Viorel Lis, care a câștigat duminică 100 de lei la păcănele

Presa autohtonă a reușit din nou să ignore poate cel mai important subiect al ultimelor zile. E adevărat că alții au obținut mandate de primar, dar câștigătorul moral al zilei de duminică, 5 iunie, este fără îndoială Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei a reușit performanța ca, cu doar 10 lei băgați, să scoată un profit de 100 de lei din păcănele.

”Când am văzut toate lămâile alea cum se aliniază, m-a luat valul și am scăpat un «Am câștigat! Muie Firea!»”, a recunoscut cu sinceritate Viorel Lis. ”Știam că presa va scrie doar de victoria lui Gabi Firea, nu și de a mea, deși eu am intrat la aparat cu șanse mult mai mici decât a intrat ea la primărie. Eu însă știu că sunt mai bun decât ea și asta e tot ce contează.”

Lumea e, pe bună dreptate, iritată că presa nu a relatat pe larg despre victoria lui Viorel de duminică. ”Bine că au scris până și de tâmpiții ăia din de la PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, care visează că au obținut un scor bun în alegeri, dar de Viorel Lis, care chiar a câștigat ceva, nu spun nimic. Nu degeaba se spune că avem o presă plină de tâmpiți”, s-a revoltat un bucureștean.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
7 iunie 2016 19:06
Citește mai mult despre: pacanele viorel lis

Alte articole

Vezi mai mult