Ruşine, Poliţia Română! În poza Elenei Udrea de la Urmăriţi General nu i se văd sânii cum trebuie!

Poliția Română se mai face încă o dată de rușine în fața Europei și a lumii. În fotografia postată pe site la secția urmăriți generali, agentul de serviciu a pus o fotografie normală cu Elena Udrea, îmbrăcată cu un taior portocaliu, o culoare care nu se mai poartă de 6 ani, de când fura ea cot la cot cu Traian Băsescu.

„Este inadmisibilă o asemenea scăpare, mai ales în 2018 când avem internet, adică avem de unde ne informa. Și Godină, se vede că e însurat, acum e băiat cuminte, în urmă cu șase luni ar fi observat imediat problema și ar fi dat un viral pe tema asta”, a declarat un admirator al muncii polițienești, dar și al Elenei Udrea.

Specialiștii spun că pe site-ul poliției trebuie pusă o poză cum se cuvine, în care să i se vadă țâțele, că oricum toți cei care se uitau la Udrea în decolteul ei se uitau, nu la ce scotea pe gură. Majoritatea românilor nici nu prea știu cum arată la față, dar dacă le arăți o poză cu ea în costum de baie sau măcar aia din One imediat încep să le sclipească ochii. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 iunie 2018 15:03
Citește mai mult despre: politie sani udrea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult