Rușine! Zece maneliști valoroși s-au prostituat cântând cu Loredana

În ce hal a ajuns și cultura română! Nici că se poate mai jos! Într-un moment care va rămâne în analele istoriei culturale alături de trădarea lui Mihail Sadoveanu către comuniști sau colaboraționismul jenant al muzicienilor din Epoca de Aur a lui Ceaușescu, 10 maneliști de mare valoare ai țării au ajuns să colaboreze în melodii cu Loredana.

Cât de mic să fie respectul pentru vocația de artist să ajungi să te prostituezi în felul acesta, pentru bani sau glorie? Să-ți bați jos în așa fel de harul pe care ți l-a dat Dumnezio, să te afișezi alături de Loredana în melodii, ca un disperat pentru atenție.

Sigur, orice om înțelege că pandemia a afectat veniturile artiștilor și aceștia au ajuns să trăiască de pe o zi pe alta, să se împrumute de la rude și prieteni pentru o bilă de cocaină. Dar să nu uităm că au existat artiști care au preferat să înfunde pușcăriile comuniste decât să facă duet cu Loredana cum a făcut colaboraționistul comunist de Caramitru în „Bună seara, iubito”. Acei eroi vor rămâne în inima noastră, nu disperații ăștia de azi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

26 aprilie 2021 18:57
Citește mai mult despre: loredana manele valoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult