S-a aflat ce căuta Serena Williams la Oscaruri: era bodyguardul lui Rami Malek!

Apariția Serenei Williams la Oscaruri a provocat stupoare, însă explicația a venit rapid: Rami Malek a angajat-o pe Serena pe post de bodyguard. Impresarul lui Rami s-a gândit că dacă se produce un atac la adresa lui Rami, Serena poate lovi atacatorii de la mare distanță, cu racheta de tenis și grenade în loc de mingi.

Experții în securitate estimau că fața Serenei ar fi paralizat orice atacator, care ar fi fugit. ”Chiar și eu era să fac atac de cord în culise, când am văzut-o schimbându-se”, spune impresarul lui Rami Malek.

Strategia pare să fi funcționat, pentru că Serena a zgâriat-o pe Glenn Close pentru că s-a uitat urât la Remi, apoi imensa jucătoare de tenis a făcut scandal pentru că filmul Bohemian Rhapsody n-a luat Oscar pentru cel mai bun bodyguard al actorului în rol principal.

Din păcate Rami Malek nu a fost mulțumit de prestația Serenei ca bodyguard: ”În loc să mă ducă în brațe, cum era stabilit prin contract, m-a lăsat să merg singur pe scenă și am căzut cu Oscarul”, spune Rami, care a fost spitalizat.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
26 februarie 2019 16:22

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult