Lovitură de presă dată de paparazzi ruși. Aceștia au reușit să-l prindă pe solistul de la Carla's Dreams, aflat într-un turneu la Moscova, fără machiajul care l-a făcut celebru. Din păcate, o dată ce i s-a arătat adevăratul chip, dezamgirea a fost aproape nelimitată pentru că în spatele trupei nu este nimeni altul decât Marius Moga.

marius moga carlas dreams.jpg

Marius Moga este un compozitor român, care a compus toate melodiile românești din 1999 și până în prezent. Acesta s-a aflat în spatele succesului unor formații ca Simplu și Asia dar și a unor artiști ca Smiley, Alex Velea sau Nicu Covaci. Cea mai cunoscută melodie a sa este și rămâne Andri Popa, de Mircea Baniciu. 

Pentru a se transforma în solistul Carla's Dreams, Marius Moga își pune machiaj pe față dar își și modifică vocea cu un soft special, care-l face să pară că are accent moldovenesc. Softul a fost folosit prima oară de Mihai Trăistariu, în sens invers, și i-a transformat vocea din cea a unui moldovean în cea a unei soprane. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 06.09.2016 15:04 Monden

National Cinematografic