Lovitură de presă dată de paparazzi ruși. Aceștia au reușit să-l prindă pe solistul de la Carla's Dreams, aflat într-un turneu la Moscova, fără machiajul care l-a făcut celebru. Din păcate, o dată ce i s-a arătat adevăratul chip, dezamgirea a fost aproape nelimitată pentru că în spatele trupei nu este nimeni altul decât Marius Moga.

marius moga carlas dreams.jpg

Marius Moga este un compozitor român, care a compus toate melodiile românești din 1999 și până în prezent. Acesta s-a aflat în spatele succesului unor formații ca Simplu și Asia dar și a unor artiști ca Smiley, Alex Velea sau Nicu Covaci. Cea mai cunoscută melodie a sa este și rămâne Andri Popa, de Mircea Baniciu. 

Pentru a se transforma în solistul Carla's Dreams, Marius Moga își pune machiaj pe față dar își și modifică vocea cu un soft special, care-l face să pară că are accent moldovenesc. Softul a fost folosit prima oară de Mihai Trăistariu, în sens invers, și i-a transformat vocea din cea a unui moldovean în cea a unei soprane. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 06.09.2016 15:04 Monden

National Cinematografic