Lovitură de presă dată de paparazzi ruși. Aceștia au reușit să-l prindă pe solistul de la Carla's Dreams, aflat într-un turneu la Moscova, fără machiajul care l-a făcut celebru. Din păcate, o dată ce i s-a arătat adevăratul chip, dezamgirea a fost aproape nelimitată pentru că în spatele trupei nu este nimeni altul decât Marius Moga.

marius moga carlas dreams.jpg

Marius Moga este un compozitor român, care a compus toate melodiile românești din 1999 și până în prezent. Acesta s-a aflat în spatele succesului unor formații ca Simplu și Asia dar și a unor artiști ca Smiley, Alex Velea sau Nicu Covaci. Cea mai cunoscută melodie a sa este și rămâne Andri Popa, de Mircea Baniciu. 

Pentru a se transforma în solistul Carla's Dreams, Marius Moga își pune machiaj pe față dar își și modifică vocea cu un soft special, care-l face să pară că are accent moldovenesc. Softul a fost folosit prima oară de Mihai Trăistariu, în sens invers, și i-a transformat vocea din cea a unui moldovean în cea a unei soprane. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 06.09.2016 13:04 Monden

National Cinematografic