S-a aflat de ce-i vânează an de an! În 1964, un mistreţ i-a furat prietena lui Ion Ţiriac

În sfârșit, adevărul a ieșit la iveală. Vânătoarea anuală de la Balc nu este nicidecum una sportivă, așa cum pretind participanții. Dimpotrivă, la Balc are loc un eveniment generat de ură, organizat de Ion Țiriac drept răzbunare pentru umilința trăită în 1964, când prietena lui de atunci i-a fost furată de un mistreț.

Chiar dacă a fost vorba de un mistreț arătos, în orice caz mult mai frumos decât Țiriac, miliardarul n-a putut trece peste umilință. În acel fatidic an Ion Țiriac a promis că-l va vâna tot restul vieții pe acel mistreț, dar și pe toate rudele și apropiații săi. ”Nimeni nu va mai rămâne viu din familia ta”, i-ar fi strigat atunci, cu ochii în lacrimi de nervi, Ion Țiriac mistrețului.

Ura viscerală a lui Țiriac pentru mistrețul care i-a furat prietena i-a atras cu timpul la Balc pe mai mulți miliardari ai planetei, și ei la rândul lor umiliți în plan sentimental de mistreți sau alte animale sălbatice. ”Noi nu suntem un club de vânători, noi suntem un club frustrați emoțional”, a ținut să puncteze Ion Țiriac.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 decembrie 2015 14:00
Citește mai mult despre: Balc mistret tiriac vanatoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult