S-a aflat secretul umflăturii din chiloţii lui Trăistariu: “I-am îndesat acolo pe ceilalţi doi membri Valahia”

Şoc în lumea mondenă! Întrebarea care a divizat România mai ceva ca alegerile prezidenţiale, şi anume “Ce ascunde Mihai Trăistariu în chiloţi, în pozele penibile şi oripilante de pe Facebook?” şi-a găsit răspunsul. Într-un moment de sinceritate, cel autoproclamat cântăreţ a recunoscut că sub celebra umflătură se află ceilalţi doi foşti membri Valahia: Costi Ioniţă şi Dorin Topală.

“Iniţial am vrut să-mi pun un kil de banane, apoi m-am răzgândit, că mi s-a făcut foame. Dup-aia am încercat să bag pisica, dar m-a zgâriat, că n-avea cu ce să se joace în chiloţi şi se plictisea. Nu voiam să să-mi dezamăgesc fanii, care aşteptau cu sufletul la gură în faţa calculatorului ca eu să mai pun o sută de selfie-uri identice, aşa că am apelat la doi vechi prieteni”, spune Mihai.

Costi Ioniţă şi Dorin Topală au profitat de moment şi au depănat amintiri. “Nu mă mai văzusem cu Dorin de ani de zile, nici nu ştiam ce mai face de când nu mai e superstar în Valahia. A fost cam întuneric, ce-i drept, dar ne-am putut relaxa, în chiloţii lui Mihai e destul loc, chiar dacă sunt luaţi de la raionul de copii”, a declarat Costi Ioniţă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Luchian
9 noiembrie 2014 13:11

Alte articole

Vezi mai mult