Campania electorală a ajuns până și în cele mai pure locuri din internet, pe pagini ca cea a solistului de muzică ușoară Tony Poptămaș. Într-o postare pe această pagină, acesta recomandă cititorilor săi cu cine să voteze dar și să-i cumpere ultimul album de pe iTunes. 

tony-poptamas-facebook.jpg

„Suntem suflete vii, suntem patrie și neam, e dreptul nostru să votăm, de aceea ar fi bine s-o facem cu Victor Ponta, care este tânăr și ambițios, sau cu Klaus Iohannis, care aduce seriozitate germană în politica noastră. Sau să nu votăm deloc, ca să dăm o palmă clasei poltice din România”, se arată în mesajul scris de Tony Poptămaș. 

Acesta nu este singur în demersul său, bloggerul Radu F. Constantinescu a scris un text emoționant despre cum să-i spui iubitei tale că o iubești dar ai votat și cu Ponta, iar pe celelalte site-uri de femei au apărut deja cunoscutele chestionare „Cât de bun este la pat în funcție de candidatul cu care a votat în turul 2”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 13.11.2014 20:26 Monden

National Cinematografic