S-a dus dracului tot! După berea radler, a apărut şi vinul cu lămâie

Mai multe organizații cetățenești au sesizat în decursul zilei de ieri apariția în rafturi a unui nou soi de băutură dedicată fraierilor, femeilor și minorilor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate și nu i-au învățat să bea. Chateau Radleur Rose este primul vin cu lămâie autentic românesc, fabricat după o rețetă străveche.

„Această rețetă a fost descoperită la un vechi hangiu bucureștean care folosea pentru producerea vinului radler apă în loc de lămâie, adică la fiecare ulcior de vin adăuga și o cană de apă proaspătă de fântână. Ani de zile așa s-a vândut vinul în România. Noi am perfecționat acest procedeu, am reușit să-l facem și mai eficient economic, adică punem o cană de suc de lămâie și un pumn de benzoat de sodiu în fiecare bidon de vin de doi litri, amestecăm un pic și apoi turnăm totul în niște sticle speciale, care arată ca alea de vin normal doar că sunt mai mici și mai scumpe”, a declarat Ion Moldovan, antreprenorul care a adus acest vin pe piață.

Producătorii vinului Chateau Radleur Rose spun că acesta este destinat publicului urban, 18-42 de ani, activ, care duce o viață sănătoasă, dornic de aventură, dinamic, dispus să încerce experiențe inedite, dominate de provocări și deschidere la nou. Pentru ei fiecare zi este o nouă aventură, oameni care nu-și pun ceasul să se trezească ci întâmpină fiecare zi cu zâmbetul pe buze.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

28 iunie 2018 17:23
Citește mai mult despre: lamaie radler vin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult