S-a impăcat cu Bănică? Andreea Marin a ieșit pe stradă cu vânătăi la ochi

Șoc în lumea mondenă după ce Zâna a ieșit ieri zâmbitoare la cumpărături, etalându-și mândră o vânătaie impresionantă în zona ochiului drept. Surse apropiate vedetei afirmă că cicatricea simbolizeaza de fapt împăcarea cu fostul său soț, Ștefan Bănică, care nu mai rezista departe de prima sa dragoste, boxul.

Zvonul este confirmat și de vecinii Andreei. ”A venit aseară ca un taur la ea acasă și i-a dat la ficat până a leșinat-o. După intensitatea loviturilor era clar că nu se mai văzuseră de ceva vreme. Însă trebuie să recunosc că de mult nu am mai văzut-o așa fericită, literalmente a început să danseze prin casă dupa ce și-a revenit”, a declarat Tanța, asistenta și vecina divei.

Gurile rele susțin că totul ar fi pornit de la iubitul mai tânăr al Andreei. În ciuda insistențelor, el se limita la gesturi romantice, tandre, deloc agresive, astfel că în scurt timp relația dintre cei doi devenise un coșmar.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
5 mai 2014 16:05

Alte articole

Vezi mai mult