S-a încheiat acordul pentru Brexit. Horia Brenciu va fi dat afară din UE

Nu doar britanicii au început anul în afara Uniunii Europene. Mulți n-au citit cu atenție acordul semnat între UE și Marea Britanie și au scăpat din vedere că și Horia Brenciu trebuie dat afară din UE. Se pare că nici măcar Horia Brenciu nu știa că Brexitul îl exclude și pe el din UE – o scăpare impardonabilă din partea lui.

La articolul 14, litera f) din acord scrie negru pe alb că, pe lângă Marea Britanie, din UE trebuie să plece toate persoanele care îndeplinesc concomitent următoarele condiții: au un nume care începe cu Br, prenumele lor este Horia, trăiesc din cântat, au peste 100 de kg și au prezentat o emisiune numită Robingo în tinerețe.

Și, din păcate pentru el, Horia Brenciu pare să cadă sub incidența articolului 14, astfel că s-a trezit dat afară din UE. Cât despre fanii lui, se pare că n-au deloc niște fani adevărați – deja l-au abandonat și au devenit fanii lui Bănică jr.

Singura speranță a lui Horia Brenciu de revenire în UE este fie să se lase de cântat, fie să-și schimbe numele – că să slăbească sub 100 de kg sau să schimbe faptul c-a prezentat Robingo în tinerețe e de-a dreptul imposibil.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
3 ianuarie 2021 13:57
Citește mai mult despre: brexit horia brenciu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult