S-a întors Isus? Un şofer a lăsat pe altul să se bage pe banda lui, în centrul Bucureştiului

Uită vrăjeala cu Stăniloaie și Boca! Uneori nu trebuie să te duci ore în șir pe jos prin cine știe ce văgăuni din munți ca să fii martorul unui miracol dumnezeiesc. Uneori minunile se întâmplă în cele mai banale locuri, precum în trafic.

Chiar azi, în centrul Bucureștiului, Isus Cristos însuși, la volanul unui autoturism, l-a lăsat pe un alt șofer să se bage în față, pe banda lui! E cu atât mai miraculos cu cât se întâmpla la 8:30, și înainte de intrarea într-un pasaj, zonă unde se știe că șoferii români preferă să-și strivească singuri testiculele decât să lase pe altul să se bage în față. Dacă cineva s-a sacrificat așa, nu putea fi decât Mântuitorul, Isus din Biblie.

Unii șoferi mai farisei spun că de fapt Isus nu era atent și că n-a lăsat pe nimeni să se bage. În realitate un șmecher a profitat de el și s-a furișat în fața lui: ”E un bleg, toată viața a fost un fraier, a murit pe cruce pentru un popor de idioți”, susține Marian Coltea, bucureștean martor la așa-zisul miracol.

Același martor spune că a văzut chiar și latura umană a lui Isus, care se pare că l-ar fi claxonat pe șmecherul care s-a băgat în fața lui, apoi i-a arătat degetul mijlociu și chiar l-a urmărit cu mașina prin trafic vreo 20 de minute, până pe la Unirii, unde a făcut dreapta, deci probabil se ducea spre Sinagoga Mare.

Scris de Ionut
26 aprilie 2016 23:05
Citește mai mult despre: Isus miracol trafic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult