S-a inventat pastila care îi face pe bărbaţi să aibă tupeu în faţa nevestelor

Cea mai veche şi mai deranjantă problemă a bărbaţilor, lipsa de tupeu în discuţiile cu consoarta, şi-a găsit în sfârşit leacul: medicii americani au testat cu succes o pastilă care-i face pe bărbaţi să se comporte ca nişte bărbaţi în faţa soţiilor. Pentru bărbaţii căsătoriţi, această descoperire înseamnă cam ceea ce ar reprezenta pentru lumea medicală găsirea leacului pentru cancer.

“Pastila se adresează, în principal, bărbaţilor căsătoriţi care sunt umiliţi constant de către neveste. De exemplu, la întrebarea «Până la ce oră vrei să stai la bere?», răspunsul standard este «Pâna la ce oră mă laşi tu, iubito». În schimb, răspunsul unui bărbat care a luat pastila noastră va fi «Până la ce oră vreau eu!»”, şi-a lăudat cercetătorul american pastila.

Mai mult, pastila îi va face pe bărbaţi să facă afirmaţii din proprie iniţiativă, nu doar să răspundă curajos la întrebările sau pretenţiile soţiei: “Stai extraordinar de mult timp la baie, dar rezultatele nu se văd”, “Mai taci, că nu mă interesează ce-ai discutat cu prietenele tale” sau “Nu te mai plânge atâta, că nu rochia te face grasă, ci tu eşti grasă”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
17 noiembrie 2011 16:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult