S-a lansat imnul Centrului Vechi: ”Beri calde ca-n București, în toată lumea nu găsești!”

În încercarea de a atrage și mai mulți clienți, terasele din Centrul Vechi și-au unit forțele și au lansat un imn al zonei, inspirat dintr-o piesă celebră a lui Gică Petrescu. Intitulat ”Beri calde ca-n București, în toată lumea nu găsești”, imnul ridică în slăvi calitatea supraomenească a chelnerilor din Centrul Vechi, capabili să-ți servească bere caldă în orice condiții.

Băutorii de bere s-au arătat deranjați de acest imn, deși recunosc că nu sunt deloc surprinși. ”Bucureștiul e singura capitală europeană unde, ca să primești o bere rece, chiar trebuie să precizezi lucrul ăsta, altfel o primești caldă. Știam deja că patronii teraselor din Centrul Vechi sunt bătuți în cap, așa că imnul ăsta nu face decât să confirme prostia lor”, spune reputatul băutor de bere Decebal Popescu.

”Dealtfel, Bucureștiul e orașul cu cei mai mulți chelneri care au mame curve”, a adăugat Decebal Popescu. ”Pentru că, așa cum bine spune teorema lui Biertrinker, cine servește bere caldă, mă-sa-i curvă! Și aici vorbim de o demonstrație matematică riguroasă, nu de impresii personale.”

Scris de Calin
8 iulie 2016 18:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult