S-a lansat prima aplicație de făcut bani pentru vampiri, Tradesilvania.com

De când cerul e tot mai luminos din cauza traficului intens şi a reclamelor stradale, mii de vampiri au decis că au lucruri mai bune de făcut noaptea decât să sugă sânge prin catedrale părăsite! După ce s-au hrănit saptămâni bune cu sângele de la rănile de pe piața de acțiuni, câţiva dintre ei, probabil cei mai de succes, au decis chiar să intre pe piaţa criptomonedelor, folosind prima aplicaţie dedicată lor.

„Ştiţi cât costă să întreţii un castel medieval? Să hrăneşti păianjenii, să cureţi după lilieci? Normal că trebuie să fac şi eu un ban cinstit undeva”, spune contele Marcelula, un vampir de 400 de ani din Teiuş.

„Acum că mi-am făcut cont pe Tradesilvania îmi permit şi eu o jaluzea ca lumea, să nu-mi mai bată soarele în dormitor. Nici măcar nu trebuie să fii vampir! Intră pe tradesilvania.com şi cumpără bitcoin, poţi tranzacţiona rapid cele mai multe criptomonede din România şi îţi poţi alimenta contul cu comision 0% de pe card sau direct din cont”, adaugă Vlăduţ Nosferatu, un prinţ al nopţii din Zărneşti.

„În sfârşit pot să zbor până la mallul de noapte să-mi iau o pelerină de firmă. Şi cum altfel să-ţi renovezi cripta dacă nu cu crypto?”, spune un alt vampir din vecinătate.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

30 septembrie 2021 11:49
Citește mai mult despre: bitcoin criptomoneda vampir

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult