S-a lansat prima marcă de prosecco la PET, pentru muncitorii necalificaţi cu dare de mână

Pe măsură ce ţara noastră iese din criză, tot mai mulţi “Dorei” care iau prânzul pe marginea şantierului vor căuta să-şi diversifice meniul! O spune un studiu de piaţă recent, care a convins un producător local de băuturi alcoolice să lanseze prima marcă de prosecco la PET.

“Am gustat noul prosecco ‘Grande Babano di Dorele’ la PET de 2,5 litri – în variantele frizzante, spumante şi gentile – şi vă asigur că merge de minune consumat ca atare, alături de mortadella pe ziar sau merdenele cu Gorgonzola. Se pretează, totuşi, şi la cocteiluri consacrate, precum ‘Şpriţ’ sau ‘Carcalete’, dar numai dacă e bine răcit”, spune Vlăduţ Popescu, oenolog şi săpător de şanţuri pentru RADET.

“E petillant pe vârful limbii şi are un buchet intens, persistent, cu nuanţe de mure bine coapte, fructul pasiunii şi ace de pin”, confirmă un zidar aflat întâmplător în zonă.

Dacă prosecco la bidon se dovedeşte a fi un succes comercial, producătorul intenţionează să lanseze curând şi o gamă de alimente premium, printre care foie gras la găletuşă şi pufuleţi de homar.

Scris de Vasile
18 septembrie 2014 16:31
Citește mai mult despre: betivi Dorel lux prosecco

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult