S-a lansat serviciul de închiriat actori care merg în locul tău la şedinţa cu părinţii

Rolul de părinte nu este deloc unul simplu și tocmai de aceea poate e mai bine să fie lăsat pe mâna unor actori profesioniști. Așa s-a gândit un întreprinzător care a lansat un serviciu de închiriat actori care să meargă în locul tău la ședința cu părinții de la școală.

Întreprinzătorul spune că a plecat de la un adevăr simplu: ședințele cu părinții de la școală sunt printre cele mai inutile evenimente din istoria omenirii. „Sunt genul de evenimente la care ajungi să te duci deși știi că nu sunt altceva decât o pierdere de vreme, o ocazie folosită de oameni fără viață ca să se audă vorbind tâmpenii“, spune acesta.

Deși confidențialitatea îl împiedică să dea prea multe detalii despre câți actori au fost închiriați ca să meargă în locul părinților la ședințele de la școală, întreprinzătorul a lăsat să se înțeleagă că afacerea lui merge excelent. Actorii, în schimb, se găsesc tot mai greu, pentru că după o singură participare la o ședință cu părinții majoritatea se retrag și nu mai acceptă altele nici măcar pe sume imense de bani.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 septembrie 2022 13:03
Citește mai mult despre: actori scoala sedinta cu parintii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult