S-a-ntors roata! O pisică şi-a umplut peretele de Facebook de poze cu oameni

Stupoare pe Facebook! Deşi ne-am obişnuit ca utilizatorii din specia om să îşi umple pereţii virtuali de poze cu pisici, de puţină vreme o pisică încearcă să dea trendurile peste cap, torturându-şi prietenii din listă cu zeci de poze cu oameni. Aceasta postează zilnic fotografii cu oameni în diferite ipostaze, unele însoţite de citate banale, despre dragoste, înţelepciune sau cele nouă vieţi, multe dintre ele agramate, în special cele însoţite de sclipici.

Analiştii Facebook sunt de părere că pisica vrea să impună o nouă modă pe reţeaua de socializare. “Statisticile arată că peste 80% din utilizatorii Facebook postează în mod regulat poze cu pisici, fără încuviinţarea acestora, iar 60% au postat măcar o poză, de-a lungul vieţii. Probabil pisicile s-au săturat şi vor o schimbare”, a declarat Decebal Popescu, analist de profile la Facebook.

Acesta a abordat-o pe pisică pe blogul ei personal, http://jurnaldemotan.ro, întrebând-o de ce postează atâtea poze cu oameni, însă răspunsul ei a fost neconcludent. “Când am întrebat-o pe privat ce are de gând, mi-a răspuns: «ghfgh ghgthg hghpp ppp;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;1111 11111». Specialiştii noştri încă nu au reuşit să traducă cele spuse de animal”, a conchis Decebal Popescu.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

24 ianuarie 2014 10:01

Alte articole

Vezi mai mult