Scene emoţionante la vila din Elveţia a Casei Regale! În această dimineaţă, după ce a auzit la ştiri că prinţul Nicolae încearcă de doi ani să-l viziteze, Majestatea Sa şi-a adunat puterile, s-a ridicat din pat, şi-a lustruit cele mai bune ghete şi le-a lăsat în pragul uşii, sperând să primească bomboane şi ciocolată.

mihai_ghete.jpg
“De ce nu mi-aţi spus că e deja decembrie?”, ar fi bombănit Mihai către un şambelan înainte de a se culca la loc.

Alt angajat al Casei Regale, spun martorii, ar fi încercat să-i explice monarhului că Prinţul Nicolae, nepotul său, nu e aceeaşi persoană cu Moş Nicolae, bărbosul vesel care aduce dulciuri. În ultima clipă, slujnicul a fost oprit de principele Radu Duda, care l-a adormit cu cloroform şi l-a legat în pivniţă.

Ulterior, Casa Regală ar fi introdus cu grijă o pungă de caramele moi în ghetele regelui Mihai, pentru a nu-i lăsa Majestăţii Sale impresia falsă că în familie se petrec lucruri necurate.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 09.11.2017 18:41 Monden

National Cinematografic