Scene emoţionante la vila din Elveţia a Casei Regale! În această dimineaţă, după ce a auzit la ştiri că prinţul Nicolae încearcă de doi ani să-l viziteze, Majestatea Sa şi-a adunat puterile, s-a ridicat din pat, şi-a lustruit cele mai bune ghete şi le-a lăsat în pragul uşii, sperând să primească bomboane şi ciocolată.

mihai_ghete.jpg
“De ce nu mi-aţi spus că e deja decembrie?”, ar fi bombănit Mihai către un şambelan înainte de a se culca la loc.

Alt angajat al Casei Regale, spun martorii, ar fi încercat să-i explice monarhului că Prinţul Nicolae, nepotul său, nu e aceeaşi persoană cu Moş Nicolae, bărbosul vesel care aduce dulciuri. În ultima clipă, slujnicul a fost oprit de principele Radu Duda, care l-a adormit cu cloroform şi l-a legat în pivniţă.

Ulterior, Casa Regală ar fi introdus cu grijă o pungă de caramele moi în ghetele regelui Mihai, pentru a nu-i lăsa Majestăţii Sale impresia falsă că în familie se petrec lucruri necurate.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 09.11.2017 16:41 Monden

National Cinematografic