Surpriză mare pe capul ambasadorului Rusiei! Potrivit unor surse din cadrul misiunii diplomatice, Valeri Kuzmin s-a trezit în această după-amiază cu Teodor Meleşcanu în pragul uşii, îmbrăcat sumar şi cu un trandafir în dinţi. Deşi bine intenţionat, gestul romantic al ministrului de externe a fost considerat o gafă, deoarece Ziua Îndrăgostiţilor e abia mâine.

melescanu_ambasador_rusia_valentines.jpg

“Vai, mă simt atât de stânjenit. Voiam doar să exprim deschiderea României pentru dialog, mă înţelegeţi? Şi necesitatea evitării unor retorici inadecvate. Eram convins că azi e 14 februarie! Bătrâneţea asta...”, a declarat Meleşcanu, mâncând cu nervozitate o bomboană din cutia în formă de inimă destinată lui Kuzmin.

Într-un final, se pare că lucrurile au luat o turnură favorabilă României, deoarece ambasadorul Moscovei a acceptat să-l primească pe Meleşcanu în audienţă, a pus un CD cu piese de Barry White în ruseşte şi a încuiat uşa, făcându-le cu ochiul jurnaliştilor.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 13.02.2017 19:10 Monden

National Cinematografic