Surpriză mare pe capul ambasadorului Rusiei! Potrivit unor surse din cadrul misiunii diplomatice, Valeri Kuzmin s-a trezit în această după-amiază cu Teodor Meleşcanu în pragul uşii, îmbrăcat sumar şi cu un trandafir în dinţi. Deşi bine intenţionat, gestul romantic al ministrului de externe a fost considerat o gafă, deoarece Ziua Îndrăgostiţilor e abia mâine.

melescanu_ambasador_rusia_valentines.jpg

“Vai, mă simt atât de stânjenit. Voiam doar să exprim deschiderea României pentru dialog, mă înţelegeţi? Şi necesitatea evitării unor retorici inadecvate. Eram convins că azi e 14 februarie! Bătrâneţea asta...”, a declarat Meleşcanu, mâncând cu nervozitate o bomboană din cutia în formă de inimă destinată lui Kuzmin.

Într-un final, se pare că lucrurile au luat o turnură favorabilă României, deoarece ambasadorul Moscovei a acceptat să-l primească pe Meleşcanu în audienţă, a pus un CD cu piese de Barry White în ruseşte şi a încuiat uşa, făcându-le cu ochiul jurnaliştilor.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Monday, 13.02.2017 16:10 Monden

National Cinematografic