S-a ramolit! Meleşcanu s-a întâlnit azi cu ambasadorul Rusiei, deşi Ziua Îndrăgostiţilor e abia mâine

Surpriză mare pe capul ambasadorului Rusiei! Potrivit unor surse din cadrul misiunii diplomatice, Valeri Kuzmin s-a trezit în această după-amiază cu Teodor Meleşcanu în pragul uşii, îmbrăcat sumar şi cu un trandafir în dinţi. Deşi bine intenţionat, gestul romantic al ministrului de externe a fost considerat o gafă, deoarece Ziua Îndrăgostiţilor e abia mâine.

“Vai, mă simt atât de stânjenit. Voiam doar să exprim deschiderea României pentru dialog, mă înţelegeţi? Şi necesitatea evitării unor retorici inadecvate. Eram convins că azi e 14 februarie! Bătrâneţea asta…”, a declarat Meleşcanu, mâncând cu nervozitate o bomboană din cutia în formă de inimă destinată lui Kuzmin.

Într-un final, se pare că lucrurile au luat o turnură favorabilă României, deoarece ambasadorul Moscovei a acceptat să-l primească pe Meleşcanu în audienţă, a pus un CD cu piese de Barry White în ruseşte şi a încuiat uşa, făcându-le cu ochiul jurnaliştilor.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
13 februarie 2017 17:10
Citește mai mult despre: Melescanu rusia ziua indragostitilor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult