Semne serioase că țarul Rusiei a luat-o pe o pantă descendentă. Un medic dintr-un spital rusesc, care l-a criticat pe dictatorul Vladimir Putin, a fost văzut viu și nevătămat la 3 zile după fapta sa, care de obicei se pedepsea cu sinuciderea asistată prin aruncare de la etaj. Medicul a spus public că Putin nu e în stare să asigure tratamente pentru ruși și că multe ambulanțe duc pacienții direct la crematoriu, ca să nu se aglomereze spitalele.putin_ramolit.jpg

Mai mult, familia medicului a fost văzută în același cartier din Moscova, și nu într-un lagăr din Siberia, cum impunea tradiția în era Putin. Din păcate, un reporter care a consemnat că Putin nu mai e ce-a fost e dat dispărut de alaltăieri și se bănuiește că ar fi suferit și el o sinucidere de tip rusesc.

Surse din Kremlin spun însă că ar fi vorba de medicul plastician care i-ar fi făcut numeroase operații estetice lui Putin, și care amenință că dacă pățește ceva o să divulge cum ar fi arătat Putin fără ele: buhăit, decrepit și urât, ca orice rus de peste 60 de ani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 25.05.2020 10:40 Monden

National Cinematografic