S-a ramolit Putin? Medicul care l-a criticat acum 3 zile, văzut în viață

Semne serioase că țarul Rusiei a luat-o pe o pantă descendentă. Un medic dintr-un spital rusesc, care l-a criticat pe dictatorul Vladimir Putin, a fost văzut viu și nevătămat la 3 zile după fapta sa, care de obicei se pedepsea cu sinuciderea asistată prin aruncare de la etaj. Medicul a spus public că Putin nu e în stare să asigure tratamente pentru ruși și că multe ambulanțe duc pacienții direct la crematoriu, ca să nu se aglomereze spitalele.

Mai mult, familia medicului a fost văzută în același cartier din Moscova, și nu într-un lagăr din Siberia, cum impunea tradiția în era Putin. Din păcate, un reporter care a consemnat că Putin nu mai e ce-a fost e dat dispărut de alaltăieri și se bănuiește că ar fi suferit și el o sinucidere de tip rusesc.

Surse din Kremlin spun însă că ar fi vorba de medicul plastician care i-ar fi făcut numeroase operații estetice lui Putin, și care amenință că dacă pățește ceva o să divulge cum ar fi arătat Putin fără ele: buhăit, decrepit și urât, ca orice rus de peste 60 de ani.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 mai 2020 08:05
Citește mai mult despre: Putin

Alte articole

Vezi mai mult