S-a ramolit şi ăsta! Prigoană a ajuns atât de senil încât și anul ăsta a uitat să divorţeze

Vârsta, nene! Când era tânăr, Silviu Prigoană divorța și de trei ori pe an, iar acum are deja câțiva ani buni de când n-a mai făcut acest gest. Pe vremuri era zi de zi la notariat la divorţuri. Avea chiar și un carton cu cinci căsuţe, pe care îi punea notarul ştampile. Și la fiecare cinci divorţuri primea un spălat de maşină gratuit, interior şi exterior. Ce vremuri!

E posibil, totuşi, ca Prigoană să nu ştie cu cine e însurat, să fie oarecum senil, ceea ce i-ar putea acorda circumstanțe atenuante. Dar, totuși, nu are și el vreun prieten adevărat, care să-i amintească cu cine e însurat, să știe bietul om de cine trebuie să divorțeze? Sau că trebuie să divorțeze?

Se pare că până și actuala parteneră a lui Prigoană e confuză. ”Nu cred că mă iubeşte. De când ne-am căsătorit, o dată n-a venit să-mi spună «Hai, dragă, să divorţăm şi noi», cum am auzit că făcea cu Bahmu. Eu ce-am? Nu sunt destul de grasă şi de ţaţă?”, s-a întrebat aceasta.

Apropo de senilitate, espre Silviu Prigoană se mai spune că a uitat că a vândut Realitatea TV acum foarte mulți ani și că se mai duce pe-acolo în vizită. Într-o astfel de vizită a făcut un scandal monstru, a urlat să fie dați boschetarii afară din studio, dar i s-a explicat frumos că ce vede el nu e un boschetar, e Costi Rogozanu și are emisiune.

Scris de Calin
8 august 2018 17:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult