S-a reîncarnat Vadim? Un pepene ciocănit de o femeie a urlat ”Pitică nenorocită”

Moment de uluială într-o piață din București, după ce o femeie a ciocănit energic un pepene, ca să vadă dacă e dulce. În loc de sunetul clasic de pepene ciocănit din el s-a auzit o serie lungă de înjurături și jigniri la adresa femeii.

„Îți dau două palme de-ți rup dinții. Pleacă de aici, pitică nenorocită!”, a urlat pepenele. Iar când femeia a cerut explicații vânzătorului, pepenele a urlat din nou: ”Taci dracu’ din gură, cațea turbată! Faci tu ordine în grămada mea de pepeni? Nu pleacă nici liftul cu tine, schiloado. Infractoarea dracului. Vreți sa tăiați pepeni si vreti sa mă tăiați și pe mine. Jos șomâldocii, jos mafia șomâldoacă!”

”Ăsta e Vadim reîncarnat!”, sunt convinși fanii Tribunului. Ei au început deja să strângă bani ca să cumpere pepenele Vadim, pentru că vânzătorul cere acum 70.000 de euro pentru el. Însă chiar și dacă adună suma, cel mai probabil fanii vor avea nevoie de ajutorul mascaților ca să-l extragă pe pepenele Vadim din grămada de pepeni.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
20 iulie 2020 05:07

Alte articole

Vezi mai mult