S-a săturat! Mihai Trăistariu îşi transplantează un cap cu păr

Sătul de ineficacitatea zecilor de tratamente aplicate pentru creşterea părului, cunoscutul bărbat cu voce de femeie Mihai Trăistariu ia măsuri drastice. Interpretul s-a programat pentru un transplant de cap, prin care speră să pună capăt definitiv problemei căderii părului. “M-am convins, este singura variantă care mi-a mai rămas. Am încercat tot felul de soluţii, mi-am pus în cap până şi azotat de amoniu şi nitrocalcar. M-am gândit că dacă creşte grâul de la ele, creşte şi părul. Degeaba, tot chel am rămas”, se plânge cântăreţul.

Pentru a împuşca doi iepuri dintr-o lovitură, Mihai îşi va pune un cap de femeie. “Demult tânjeam după un păr lung, pe care să mi-l pieptăn ore în şir în faţa oglinzii. În acelaşi timp, îmi doresc să-mi păstrez vocea de femeie, de aceea am zis că un cap de femeie ar fi cel mai potrivit”, spune acesta.

Pentru că este vedetă, cântăreţul s-a trezit în capul listei de transplant. “Am speranţe că voi primi, cât de curând, capul dorit. Trebuie doar să moară o femeie cu păr frumos, pentru a i se preleva capul. Sunt optimist că, în câteva zile, voi putea posta poze din faţa oglinzii, cu noul meu cap”, a mai adăugat Mihai.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
26 septembrie 2013 09:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult