S-au întors studenţii! Bătaie mare pentru un loc pe terasele din Regie şi Grozăveşti

Întorşi din vacanţă, studenţii au luat cu asalt terasele din Regie şi Grozăveşti, profitând şi de vremea frumoasă de afară. Numai că, ca în fiecare an, locurile sunt insuficiente, pe multe terase bătaia fiind mare, de până la trei studenţi pe un loc.

“Stau de două ore în faţa terasei şi încă nu s-a eliberat nici un loc. Asta şi pentru că sunt unii care trag două-trei ore de o bere. Ăia clar îs moldoveni, că numai ei fac aşa ceva”, se plânge Cătălin B., un student însetat din Caracal.

Cum mulţi nu-şi permit un loc pe terasele din Centrul Vechi, unde preţurile sunt mult mai mari, studenţii sunt în stare de orice pentru un loc în Regie sau Grozăveşti. Dacă unii dau şpagă pentru un loc, alţii dau dovadă de nesimţire şi ocupă abuziv locurile de pe terasă ale studenţilor neatenţi.

“Am plecat pâna la baie şi, când m-am întors, locul meu era luat de altcineva. Înţeleg că setea e mare şi că locurile pe terase sunt insuficiente, dar ăsta nu e un motiv să ne comportăm ca animalele. Acum stau ca prostul la gard şi mă uit cu invidie la cei care au un loc şi beau bere”, ne-a povestit, cu gâtul uscat, un student rămas fără o umbrelă deasupra capului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 septembrie 2011 12:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult