S-au lansat peştişorii şi mileurile plate, concepute special pentru televizoarele cu ecran plat

Disperate să atragă clienţii trecuţi de o anumită vârstă, principalele magazine care vând produse electronice au introdus în oferta lor mileuri şi peştişori care să stea în condiţii de siguranţă pe plasmele şi monitoarele cu ecran plat. “Am spart zeci de peştişori de când am plasmă, cădeau foarte uşor. În sfârşit s-a gândit cineva şi la noi”, spune, cu lacrimi de fericire în ochi, un pensionar din Drumul Taberei.

“E păcat să ai în casă o carpetă cu Răpirea din Serai”, a continuat pesionarul, “şi să nu ai tu un peştişor şi un mileu pe televizor. Carpeta fără mileu şi peştişor e ca nunta fără lăutari. O nedreptate istorică a fost, în sfârşit, reparată. Acum mă pot uita în condiţii normale la emisiunea mea de suflet, Tezaur focloric”.

Patronul unui important magazin de electronice spune că, de când a introdus peştişorii şi mileurile plate în ofertă, vânzările la plasme efectiv au explodat. „Înainte, mulţi clienţi spuneau că preferă să rămână cu televizoarele lor vechi, decât să renunţe la mileu şi peştişor. Acum, nu mai fac faţă cererilor de plasme şi televizoare cu ecran plat”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
2 decembrie 2012 08:12

Alte articole

Vezi mai mult