S-au lansat primii pufuleți pentru bogați, în care găsești acțiuni surpriză la bursă

Ai depășit dificultățile financiare? Pentru tine sărăcia e ceva îndepărtat, care n-are nicio legătură cu stilul tău de viață opulent? Epatează-ți anturajul cu noii pufuleți Finănțel cu surprize! Nu uita să bagi mâna adânc printre pufuleți ca să descoperi noua colecție de acțiuni-surpriză. Nici nu știi ce-ți poate aduce un simplu pachet de pufuleți. „De la cranț la brokeraj în lanț“, explică producătorul pufuleților.

Clienții sunt încântați de pufuleții pentru bogați. Mulți nici nu-i consumă, ci îi pun într-un seif la bancă, pentru zile negre. Alții îi oferă cadou și observă satisfăcuți bucuria celui care îi primește când bagă mâna în pungă și scoate ditamai investiția.

„Potențialul pufuleților cu acțiuni în pungă e nelimitat“, explică Decebal Popescu, trader. „Putem merge mai departe cu acțiuni sub capac sau acțiuni răzuibile. De ce nu, putem lansa chipsurile cu criptomonede sau popcorn cu derivate și forex“, a mai spus producătorul pufuleților.

„Pufuleții nu sunt însă caviar“, atrage atenția reputatul jucător la bursă Decebal Popescu. „Așa că eu prefer în continuare să cumpăr acțiuni de pe o platformă de investiții serioasă, de pe XTB. Vi-l imaginați pe Mourinho mâncând pufuleți? Nu, nici eu.“

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

22 noiembrie 2021 11:11

Alte articole

Vezi mai mult