Surprizele continuă în îndrăgitul serial Game of Thrones. După moartea emoționantă a lui Hodor, prin magie, călătorie în timp și zombi, creatorii seriei au acționat rapid și au introdus un nou personaj semi-retardat care rostește doar câteva cuvinte, pe Klaus. 

klaus hodor.jpg

Istoria personajului este extrem de interesantă. Pe vremuri era un om puternic, înalt și frumos, ba chiar și fusese primar într-un ținut uitat, numit Ardeal. Ba chiar putea să spună și câte 7 cuvinte, chit că lent. Dar o traumă suferită recent, când a pierdut o casă pe care o furase de la niște locuitori străvechi ai ținutului său, l-a făcut să-și rostească obsesiv doar propriul nume: „Klaus”. 

Rolul lui Klaus ar putea fi interpretat de un actor român, respectiv Klaus Iohannis. Acesta și-a arătat disponibilitatea să vină oricând la filmări, că are timp, doar să nu fie în cele trei luni de concediu pe care și le-a luat pe anul acesta că este plecat din țară și de pe continent.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 24.05.2016 15:30 Monden

National Cinematografic