Surprizele continuă în îndrăgitul serial Game of Thrones. După moartea emoționantă a lui Hodor, prin magie, călătorie în timp și zombi, creatorii seriei au acționat rapid și au introdus un nou personaj semi-retardat care rostește doar câteva cuvinte, pe Klaus. 

klaus hodor.jpg

Istoria personajului este extrem de interesantă. Pe vremuri era un om puternic, înalt și frumos, ba chiar și fusese primar într-un ținut uitat, numit Ardeal. Ba chiar putea să spună și câte 7 cuvinte, chit că lent. Dar o traumă suferită recent, când a pierdut o casă pe care o furase de la niște locuitori străvechi ai ținutului său, l-a făcut să-și rostească obsesiv doar propriul nume: „Klaus”. 

Rolul lui Klaus ar putea fi interpretat de un actor român, respectiv Klaus Iohannis. Acesta și-a arătat disponibilitatea să vină oricând la filmări, că are timp, doar să nu fie în cele trei luni de concediu pe care și le-a luat pe anul acesta că este plecat din țară și de pe continent.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 24.05.2016 18:30 Monden

National Cinematografic