S-au obrăznicit! Petrecere ilegală cu 200 urși pe pârtia din Predeal

Degeaba au anunțat autoritățile noi restricții și sancțiuni pentru cei care nu le respectă. Puternicii zilei le ignoră lăsând doar pe cei slabi și fără blană să stea cu capul plecat în timp ce ei se distrează. Petrecerea cu urși de pe pârtia din Predeal este încă o dovadă în acest sens.

Au fost peste 200 de urși la party, niciunul n-a purtat mască și nici nu se poate vorbi de respectarea distanțării sociale. S-a dansat și s-a băut de parcă nu ar fi fost pandemie. Evident, cu maneliști celebri ca Tzanca Ursanu și Vali Ursărie, care au făcut munții să tremure de zgomot și scandal.

Autoritățile au intervenit inițial cu schiori pe care i-au aruncat să disperseze urșii, dar această măsură nu a avut rezultatele scontate, mulți dintre aceștia fiind mâncați de carnasiere. S-a dispus mai apoi să se dea drumul la salvamontiști care au reușit să-i împrăștie după ce au făcut zgomot atât de puternic că nu se mai auzea muzica în boxe.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
27 martie 2021 13:03

Alte articole

Vezi mai mult