Să-i ținem pumnii! Lui Grigore Cartianu i se înlocuiește sârma care-i ține urechile

Prietenii, cunoscuții dar și colegii lui Grigore Cartianu stau zilele acestea cu inima-n dinți și sufletul la gură pentru că reputatul jurnalist va suferi o operație complicată de care depinde întreaga sa carieră. Printr-o procedură care va dura aproape 22 de ore, sârma de fier care-i leagă urechile una de alta, să nu cadă, va fi înlocuită cu una nouă, dintr-un aliaj de titan și osmiu.

„Problemele au început de mai demult, pentru că prima dată când i s-a tăiat capul lui Grigore Cartianu, pentru a i se introduce sârma în craniu, tinichigiii au folosit o sârmă dintr-un aliaj de fier și cupru. În timp, aceasta a slăbit, ceea ce înseamnă că nici urechile nu mai sunt fixate cum trebuie. Astfel, când face baie, îi intra apă în craniu, de aceea câteodată părea că borborosește cuvintele în loc să le rostească”, a declarat șeful echipei de tinichigii care va face complicata operație.

Noua sârma va fi extrem de subțire și va trece de două ori prin cap, de la o ureche la alta, pentru siguranță. Aceasta îi va permite lui George Cartianu să vorbească aproape tot timpul cu ecou. Întrucât sârma va fi sensibilă la orice vibrație, jurnalistul va putea cânta foarte melodios cântece populare, fără a avea nevoie de acompaniament.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

27 august 2014 11:22
Citește mai mult despre: Cartianu sarma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult